نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه یک ترشی خوشمزه با گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
ترشی جز آن دسته از چاشنی های پرطرفدار در بین سفره های ایرانی ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.
دو ترشی خوش طعم
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
گیاه گوجه مینیاتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نیز پرورش داد. شما می توانید در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما 
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
سوپ رشته که با موادی همچون گوشت مرغ، رشته فرنگی، هویچ، قارچ، سیب زمینی و نخود تهیه می شود، که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. به همین علت این سوپ به عنوان غذای کامل برای بهبود حال افراد سرماخورده بسیار مفید می باشد. همچنین می توان سوپ رشته را به عنوان پیش غذا تهیه کرد. از این رو، طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در این بخش از هنر در خانه به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ رشته فرنگی عبارت است از
رشته فرنگ
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
پیاز  رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز مید
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمینی های نگینی،برنج ایرانی، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نیامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهانی اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
یکی از پر طرفدار ترین فست فوود های زمان بچگی ما همبرگر بود. خوراکی خوشمزه که اگر سالم و سلامت درست و پخته شود، می تواند بسیار مفید و در عین حال خوشمزه باشد. می توانید با کمک گرفتن از هر مخلفاتی دوست دارید، ساندویچی لذیذ ترتیب بدهید. از گوجه فرنگی خام یا کباب شده، قارچ، پیاز و غیره. در کنار ساندویچ هم می توانید سیب زمینی سرخ کرده و یک سالاد کاهوی سبک داشته باشید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم :
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
بادمجان : 1 عدد ریز شده
نمک د
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه هااملت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد.
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میز
یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم اسنک ها هستند. این غذای خوشمزه و لذیذ می تواند یه وعده سبک باشد به شرطی که از مواد غذایی سالم در آن استفاده شود. ما در ادامه می خواهیم اسنک قارچ و گوشت را به شما آموزش دهیم. 
مواد لازم برای تهیه اسنک قارچ و گوشت
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی کمی
نان تست ۸ عدد
پنیز پیتزا کمی
کره برای چرب کردن نان تست
فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی
نمک به مقدار
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.

ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
طرز تهیه سالاد فصل یک سالاد خوشمزه و دلخواه را در ادامه مطلب ملاحظه نمایید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید.
موادلازم:کاهو :             2 بوته کوچکخیار:                3 عددگوجه:              3 عددهویج:              2 عددشکر:               به اندازه دلخواهکلم قرمز:         1 عدد کوچکسس مایونز:     1 پیمانه کوچکآبلیمو یا آب نارنج:به اندازه لازمپرتغال آب گرفته :1 عددنمک :              ک
صادر کننده گوجه فرنگی ایران به روسیه محصولات را با بهترین سطح کیفی به فروش می گذارد تا بتواند متقاضیان بیشتری را مجذوب نماید. این سبزی قرمز رنگ در بسته بندی های مختلفی در بازار ها ارائه می شود.گوجه فرنگی از جمله سزیجات است که بسیار آبدار و خوشمزه می باشد. این محصول را به این سبب جز سبزیجات می گویند چون هسته ندارد اما بیشتر عنوان میوه هم به آن نسبت می دهند.
انواع گوجه فرنگی در ایران
گوجه فرنگی میوه ای قرمز رنگ است که به دو صورت قابل خوردن می باش
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
در این مطلب با طرز تهیه املت سوسیس و گوجه‌فرنگی آشنا می‌شوید که یک صبحانۀ کامل است.
  
املت سوسیس و  گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش  می‌شوید. حتی این املت را می‌توانید برای وقت هایی که زمان زیادی برای  آشپزی ندارید، به عنوان ناهار یا شام هم مصرف کنید. در طرز تهیه املت سوسیس و گوجه از هر نوع سوسیسی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۴ عدد
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه
سوسیس به میزان لازم
کره:
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشینی کارخانه ها تصمیم به تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
 
استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده‌ و خوشمزه‌ای است که با کمترین مواد لازم می‌توانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
700 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
4 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
4 عدد سیب زمینی متوسط
دستور العمل‌
برنج را بشویید و خیس کنید.
گوجه فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
در قابلمه روغن بریزید و زردچو
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آش
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 
 
09138420007 بهمنی
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب گوجه حلب یزد, رب
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته می‌شود. کلمه‌ی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را می‌توان با برگ درخت انگور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و بادمجان درست کرد. و به عنوان محتویات داخل آن می‌توان از فلفل دلمه‌ای با برنج، گوشت چرخ کرده، لپه و دیگر محتویات استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه دلمه با مواد مختلف شما را به شما عزیزان آموزش م
دمی گوجه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است با برنج و گوجه‌فرنگی درست می‌شود.

دمی گوجه با مواد بسیار ساده‌ای طبخ می‌شود، اما طعم بی‌نظیری دارد و در عین سادگی مورد علاقه بسیاری از مردم است. دمی گوجه با گوشت و با مرغ هم درست می‌شود، اما نوع ساده آن فقط برنج و گوجه‌فرنگی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه دمی گوجه با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه دمی گوجه:

برنج: یک و نیم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۶ عدد
پیاز :۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: ۳۰
طرز تهیه توپکهای پنیری خوشمزهمامانایی که دنبال لقمه های سالم برابچه هاشون هستن امتحان کنن حتمامواد لازم    کره10گرم    پنیر20گرم    گردو 1تا2عدد    خیار یک عددکوچک    گوجه یک عددکوچک    پودرنون سنگک(نون سنگک خشک وپودرشده)4تا5ق غمراحل5دقیقه    تمام موادبجزخیاروگوجه رو توغذاسازخوووب مخلوط کردم    گوجه وخیار رو نگینی خرد کردم به باقی مواداضافه کردم وباقاشق هم زدم    ازمایه کمی برداشتم وتوپکهای کوچیک درستیدم    اینم یه عصرونه ساااده وخو
دستور یک غذای رژیمی با گوشت چرخ کرده که خیلی خوشمزه می شود حتی خیلی بهتر از سرخ کردن آن است .
مواد لازم : گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده پیاز حلقه شده فلفل سبز حلقه شدهقارچ حلقه شدهسیب زمینی حلقه شدهگوجه‌فرنگی حلقه شده
 
طرز تهیه :گوشت چرخ‌کرده رو با پیاز مخلوط کنید و ته ظرف پیرکس که یکم لبه داشته باشه پهن کنید  بعد سعی کنید مثل اینکه کبابه یه خطایی روش بندازید بعد روی آن رو با سیب زمینی حلقه شده بعد با فلفل سبزهای حلقه شده و بعد یک لایه پیاز حل
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

ادامه مطلب
 
مواد لازم برای کباب تابه ایگوشت چرخ کرده:500 گرمفلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عددگوجه فرنگی :3 عددرب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوریپودر زعفران :1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی حلقه شده :2 عددپیاز رنده شده :1 عددپودر سیر :1/2 قاشق چایخوریپاپریکا :1/2 قاشق چایخوریگرد لیمو :1 قاشق چایخورینمک :به میزان لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ایگوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز م
سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد.
به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد فصل آشنایی ندارید ما در پست آموزش آشپزی بارونک ، مواد لازم
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت وسبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه
اشترودل گوشت و قارچ + طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه خانگی
اشترودل گوشت طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی روش تهیه اشترودل گوشت مجلسی دستور پخت اشترودل گوشت با خمیر کافکا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم . یکی از انواع اشترودل ، اشترودل با گوشت می باشد که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت
 

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم

قارچ
۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا
۲۵۰ گرم
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
۱. طرز تهیه رول پیتزا لقمه‌ ای
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آب 
نیم لیتر

آرد سفید
۱ کیلوگرم

مایه خمیر
۵۰ گرم

نمک
۲ قاشق چای‌خوری

روغن (ترجیحا روغن زیتون)
 ۴ قاشق سوپ‌خوری
مواد لازم برای سس پیتزا
 گوجه‌فرنگی یا کنسرو گوجه‌فرنگی 
۱ قوطی کوچک

پیاز 
۱ عدد

سیر 
دو حبه

آویشن 
کمی

نمک
 نصف قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای روی پیتزا
پنیر پیتزا
۶۰۰ گرم

پپرونی
۵۰ گرم

ژامبون
۵۰ گرم

زمان لازم برای آماده کردن پیتزا: ۲ ساعت 
 
ادامه مطلب
دستور پخت پیراشکی گوشت
پیراشکیگوشت غذای خوشمزه و مقوی است با خمیر نان باگت و در ماکروویو تهیه کنید ساده و سریع آماده میشود. پیراشکی گوشت را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

مواد لازم
مواد لازم برای خمیر:
4 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان آب ولرم
مواد داخل پیراشکی:
300 گرم گوشت چرخکرده
100 گرم نخود فرنگی
100 گرم قارچ
2 عدد پیاز متوسط
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
100 گرم پنیر پیتزا
2 قاشق جعفری خرد شده
نمک، فلف
اشترودل گوشت و قارچ + طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه خانگی
اشترودل گوشت طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ آموزش اشترودل گوشت خوشمزه خانگی روش تهیه اشترودل گوشت مجلسی دستور پخت اشترودل گوشت با خمیر کافکا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم . یکی از انواع اشترودل ، اشترودل با گوشت می باشد که طعم بسیار دلپذیری نیز دارد.
مواد لازم برای تهیه اشترودل گوشت
 

گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم

قارچ
۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا
۲۵۰ گرم
عصر شهروند | رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین
رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.
در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهد
 
گاهی آدم دلش میخواد حافظه اش از بعضی خاطره ها پاک شه
هیچ اثری نمونه ازشون ...
سر هیچ چهارراه و بی راه و بن بستی هم دوباره بهشون برنخوره ...
 
 
+ امروز دیدم بوته گوجه ای که خودرو توی گلدون مرجانم درومده بوده، چنتا گوجه سبز کوچولوش، قرمز و خوشگل شده. خوشحال شدم.
 
+ می شود تو برای دل ما "فالله خیر حافظا" بخوانی؟ 
 
 
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.

ادامه مطلب
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس


تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولی
مواد لازم برای آش بلغور

لوبیا قرمز :پخته 1 پیمانه
فلفل دلمه ای کوچک :1 عدد
پیاز خلال شده :1 عدد
سیب زمینی متوسط:1 عدد
گوجه فرنگی متوسط :1 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
بلغور :1 پیمانه
نعنا خشک:1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه:به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان کافی


ادامه مطلب
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توان
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
پر تکرار ترین دیالوگ های تیستو در درمانگاه:
  + عزیزم دارو تلخه دیگه. اگر قرار بود خوشمزه باشه بهش نمیگفتن دارو، صداش میکردن فالوده ی زعفرونی.
  + برا مامان خودمم از همین قرص نوشتم، تا حالا که راضی بوده.
  + عفونت با خلط فرق داره. عفونت گلو شبیه کپک روی رب گوجه اس.
  + در نزن.
  + بیا پایین بچه!
  + سرما خوردی دیگه عزیزم! مگه اولین باره سرما میخوری؟
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان است که به میوه آن رنگی زنده می دهد.لیکوپن همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلف دیگری از جمله بتاکاروتن، ناریژنین و اسید کلروژنیک است.بتا-کاتوتن رنگدانه ای به رنگ نارنجی قرمز است که به گیاهان رنگ می بخشد و به ویتامین A تبدیل می شود که برای داشتن پوست سالم و سیستم ایمنی بدن ما بسیار مفید است.  گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامینC، پتاسیم، فولات و ویتامین K است.از آنجا که گوجه فرنگی سرشا
مواد لازم:
 
بادمجان= 4 عددگوشت= 200 گرمپیاز= 1عدد متوسطپنیر پیتزا= 100گرمجعفری= 2 قاشق غذا خوریرب گوجه= 2 قاشق غذا خورینمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافیگوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد
طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم م
خانه مادربزرگ شعبه دیگری ندارد *_*
یه خونه با حیاط برزگ که دو ضلعش باغچه است و ضلع سوم یه باغیه برای خودش! پر از هلی گوجه و تره و جعفری و چغندر و لوبیا سبز و درخت گردو و گل با یه لونه مرغ که یه خروس بی خاصیت داره که علی رغم داشتن هیکل نتونست خروس دایی رو که نصفش بود شکست بده به نظرم بین مرغا مونده زن زلیل شده :/
اینم رونمایی گوجه ماهی:    
تازه از تخم اومده بیرون :دی
الان که این پستو ارسال می کنم دارن اسید می پاشن روش (تو معدمه)
امروز ظحر من داشتم در حیاط چوب بازی می کردم  کهوقتی رفتم توی خانه فهمی دم که نا ها ر کتلت داریم به مادرم گفتم که که مامان صادات سس گوجه برای کتلت ناهار امروز داریم  وبعدمادرم بهمن گفت که نه سس گوجه نداریم ومن گفتم که کتلت بدون نو شابه   کتلت نمی شود  وبعد مادرم به من گفت باشد و خودت برو  از کوثر 14 نوشابه و سوس گوجه بخر واز آنجا که در حیاط  بودن و چوب بازی کردن  خیلی داشت به من خوش می گذشت گفتم  خیلو خوب باشه  
وقتی که کمی بیشتر  بازی کردم یعنی وق
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.
در دستپخت ناب
 
بفرمایید توت سفید شیرین  و آلبالوی ترش و خوشمزه :)
امسال آلبالومون بر خلاف هر سال خوشبختانه در حد ۳۰ تا ۳۵ دونه ،  بود :)
 جای همگی خالی با خانواده نوش جان شد !
اما توت های سفیدمون واقعا امسال پر بار بود بدیش اینکه نشد خشکشون کنم‌:) 
اینا رو بسختی تونستم از رو درخت جمع کنم :) اونم صبح علی الطلوع :) 
[[ البته این عکس برمیگرده به چند روز پیش نه الان :)) ]]
فقط حیف درخت گوجه سبزمون بدلیل ناآگاهی پدر و اعتماد بیش از حد به همسایه مون 
توسط همسایه مون .... به
 بازی به…به… چه خوشمزه
آنچه تحقیقات درباره بازی به…به… چه خوشمزه می گوید:
لحن صدا و حالت های چهره بیش از کلمات درک می شوند. آموزش احساسی با همۀ قلمروهای یادگیری مرتبط است.
در هنگام آماده کردن غذا یا خوراکی، با خواندن شعر زیر مهارت های زبانی کودکتان را تقویت کنید:
وقت پیدا کردن شیر است....برای مشاهده ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید..
بازی به…به… چه خوشمزه
ویفر‌های خانگی
در این مطلب طرز تهیه ویفرهای بسیار خوشمزه را می‌خوانید.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  طرز تهیه  ویفر بسیار ساده و سریع درست می‌شود و بچه ها عاشقشان خواهند شد. ویفرهای بازار به کام می‌چسبند
ولی ابن ویفر خانگی این مشکل را ندارد و بسیار دلچسب و خوشمزه است. این ویفر‌های خوشمزه با چای می‌چسبه!
 
ادامه مطلب
شله زرد یک دسر گرم سنتی است که برای مراسم‌های مذهبی و به عنوان نذری از آن بسیار استفاده می‌شود. همچنین خنک شده شله زرد نیز بسیار خوشمزه است و خیلی از افراد سرد آن را بیشتر از گرم آن دوست دارند. از این دسر در ماه مبارک رمضان به یک خوردنی مقوی و خوشمزه برای افطار یا سحر می‌توانید استفاده کنید. شله زرد یک دسر نسبتا سنگین است به همین دلیل بهتر است به مقدار کم آن را سرو کنید. طرز تهیه شله زرد معمولا یک روش دارد اما نکاتی باید در آن رعایت شود تا شله ز
چغرتمه مرغچغرتمه مرغ یا چخرتمه (با فتحه) یک خورش خوشمزه و در عین حال ساده رشتی است.
دستور شماره یک
مرغ نصف یک عدد متوسط
پیاز دو عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم

ادامه مطلب
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 8 نفرسینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)سرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریرزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)سیر 2 حبه (خرد شده)پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شدهنان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)نمک به مقدار لازمگوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)کاهو به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم
ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ دال عدس دستور پخت سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و طرز تهیه آسانی دارد. امروزه سوپ دال عدس به روش های مختلفی طبخ می شود و در بعضی از دستورها به این سوپ خوشمزه قارچ و تمبر هندی و تخم گشنیز و ... اضافه می کنند. سوپ دال عدس یوانانی، سوپ دال عدس عربی و سوپ دال عدس هندی از مشهورترین آن هاست و ما در این آموزش آشپزی طرز تهیه سوب دال عدس یونانی را برای شما آماده کرده ایم. به هر
طرز تهیه کتلت خوشمزه
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
قیمه کوفته
گوشت...... سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم 
لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده 
ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ ب
با شروع ماه رمضان فعالیت کانال‌ها، گروه‌ها و وبلاگ‌های مذهبی به شدّت کم شده. به طوری که حتّی بعضی از کانال‌های خبری کلّا تعطیل کرده‌اند!
این یعنی ما هنوز نتونستیم فضای مجازی را به گونه بسازیم که در مسیر قرب باشد نه مانع آن! به طوری که با شدّت گرفتن فضای معنوی، فضای مجازی پس زده میشود!
پ.ن1: با این شرایط علمای قدیم که گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند سرزنش نمی‌کنم!
پ.ن2: وقتی پوست گوجه رو می جوم، تمام تنم مور مور میشه! به شخصه مصرف گوجه رو به صورت
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتیخوراک لوبیا چیتی مانند عدسی، یکی از غذاهایی است که در صبحانه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. خوراک لوبیا چیتی به واسطه استفاده لوبیا چیتی در آن که دارای درصد بالای فیبر و پروتئین و مواد مغذی در ساختار خود است، برای بدن مفید است و همچنین میزان چربی در لوبیا چیتی بسیار پایین است. خوراک لوبیا چیتی یک غذای کاملا سالم و گیاهی است و برای کسانی که رژیم گیاه‌خواری دارند، یک غذای بسیار خوشمزه محسوب می‌شود.
مواد لازم برای

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها